Το σκεπτικό και η φιλοσοφία μας

Προσαρμόσιμο Design

SEO και Marketing

Δημιουργία Brand

Ταχύτητα και Απόδοση

Ιδέα

~

Ασφάλεια

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Πακέτα Support

E-shops

Δημιουργία βάση Παραμέτρων

 

Εν έτει 2020’, η ανάγκη ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων και ατόμων να έχουν μια Online παρουσία, είναι πλέον Αυτονόητη και Απαραίτητη. Τα διάφορα CMS (Content Managing Systems / Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου) βρίσκονται πλέον εν αφθονία. Ποιο όμως είναι το ιδανικότερο και τηρεί (κατ’ εμάς) μια χρυσή τομή και ισορροπεί το πρωτεύον που είναι η εύκολη και σωστή Διαχείριση Περιεχομένου, με την δυνατότητα δημιουργίας μίας φαινομενικά και ουσιαστικά όμορφης και λειτουργικής Ιστοσελίδας; Και όλα αυτά με τη δυνατότητα εύκολης επεξεργασίας και πρόσθεσης ή αλλαγής περιεχομένου και πληροφορίας όταν αυτό χρειάζεται;

 To WordPress αποτελεί πλέον μια ιδανική τέτοια πλατφόρμα, που με τα κατάλληλα εργαλεία (Themes, Plugins), μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το οποίο να τηρεί και τη τελευταία λέξη από άποψης ασφάλειας και σχεδιασμού.

 Φτάνει όμως ένα καλό CMS και τα κατάλληλα εργαλεία, για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα; Εδώ εισέρχεται η παράμετρος της Εμπειρίας. Η εμπειρία των εκάστοτε Developers είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά, αφού πλέον η κατασκευή μιας “ΟΚ” Ιστοσελίδας δεν αποτελεί “Rocket Science”. Δεύτερη και τρίτη παραμέτρους (κατ’ εμάς) αποτελούν οι Γνώσεις και η Φαντασία. Αυτές οι τρεις παράμετροι “Ε – Γ- Φ” είναι ο “μπούσουλας” βάση του οποίου λειτουργούμε. Δεν νοείται για εμάς η χρήση της μίας δίχως τις υπόλοιπες, αφού σε αυτή τη περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι πέραν του ιδανικού και θα έχει σίγουρα ελλείψεις σε κάποιο τομέα.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η καθημερινή δραστηριοποίηση μας στο χώρο, που μας διατηρεί “σχετικούς” με το αντικείμενο και η αγάπη για Δημιουργία, αποτελούν τους κυριότερους λόγους για να μας εμπιστευθείτε για την Διαδικτυακή σας παρουσία.

Πλήρης δημιουργία

Από την ιδέα …στο σχεδιασμό, κατασκευή και διαφήμιση

ΙΔΕΑ

H υλοποίηση μιας ιδέας απαιτεί σωστή, ουσιαστική συνεννόηση και επικοινωνία. Σας κρατάμε ενήμερους σε όλα τα στάδια Δημιουργίας μιας ιστοσελίδας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΓΡΑΦΙΚΑ

Ο κατεξοχήν τρόπος να υλοποιήσεις μια ιδέα είναι μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων γραφικών που προωθούν όσο γίνεται καλύτερα αυτό που θέλουμε.

Κατασκευη

Στο στάδιο της κατασκευής χρησιμοποιούμε τα γραφικά και το υπάρχον υλικό και προσαρμόζουμε ανάλογα με την λειτουργικότητα και ροή της Ιστοσελίδας.

Ρυθμισεισ & SEO

Έπειτα της ολοκλήρωσης όλων των προηγούμενων σταδίων ακολουθούν οι τελικές διορθώσεις,οι προσαρμογές ταχύτητας και οι ρυθμίσεις. Έπειτα οι SEO ρυθμίσεις.

Ελάτε σε Επικοινωνία

Απορίες, Ερωτήσεις, Ενδιαφέρον;

Στοιχεια επικοινωνιασ

Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου

8 + 13 =